ABOUT

journalbyjoy.nl

Hi!

Welkom op dit kleine stukje internet dat ik Journal By Joy noem.
Mijn naam is Joy, 22 jaar oud en woon in het mooie Noord-Holland.
Ik ben altijd gefascineerd geweest door papier en schrijven. Toen ik jonger was heb ik ook heel veel aan schrijven gedaan, aan wedstrijden meegedaan en ben ik bezig geweest met een eigen fantasy boek. Ook al vond ik het geweldig om eraan te werken, veranderd met de jaren zoals bij iedereen je interesses. Ik ben iemand die alleen iets wil doen als ik het echt van hou, en tegenwoordig is dat Journal By Joy en fotografie.

Sinds kort ben ik in het bezit van een Canon en gebruik ik die ook zonder gêne waar ik maar ben. Veel mensen zeggen dat je je camera moet wegleggen om optimaal van het moment te kunnen genieten, ik vind het het waard om die ene foto te maken, om er jaren nog van te kunnen nagenieten.

Ik doe nog wel veel aan schrijven, maar dan in de vorm van Journals. Op mijn instagram, @journalbyjoy, youtube en pinterest deel ik mijn passie hierover met mensen. Zoals ik momenten vastleg met foto’s, maak ik ze compleet met mijn gedachten en adventures erbij.

Mensen inspireren geeft mij energie om door te gaan waar ik mee bezig ben en ik vind het heerlijk om dat te doen.

Kijk lekker rond en laat een reactie achter als je het leuk vind!

Als je nog wat meer over mij te weten wilt komen, voel je dan vrij om mij even een berichtje te sturen via de Contact pagina!

Veel liefs, Joy