Select Page

Hi!

April staat voor de deur (hij is al begonnen als deze post online gaat) met hopelijk weer veel lenteweer en momenten om van te genieten!

Waarschijnlijk zie je het al, hier kun je een gratis download vinden voor een printable.

Dit is iets wat ik zelf al vaker gedaan heb en ook vaak van heb genoten om te doen. Nu vond ik het erg leuk om dit zelf ook eens voor jullie te maken!

Dus heb je altijd al wat meer met pen en papier willen doen maar heb je geen idee wat je nou eigenlijk moet schrijven, kan dit een hulpmiddel zijn om je meer inspiratie te geven en door de writer’s block te breken!

Wat je nodig hebt

Een notitieboek, pen (of verschillende pennen, stiften, potloden en ga zo maar door) en deze printable.

 

Ik ga natuurlijk zelf ook deze printable gebruiken komende maand. Niet in mijn eigen journal, maar in een apart A4 notitieboek denk ik.
Heel gaaf zou ik het ook vinden als je het met mij deelt als je mijn printable gebruikt! Mention mij in je verhaal op Instagram of gewoon in een foto, ik vind het heel erg leuk om het te zien!

Ik hoop dat April veel voor je in petto heeft, mooie momenten om op terug te kijken en dat er veel mooie dagen te komen zijn❤

Vertel mij wat je van mijn printable vind!

 

Veel liefs,

Joy

BELANGRIJK: Ik heb hem zelf uitgeprint met Google Chrome. Op een één of andere manier haalt hij bij de Nederlandse versie de witregels (spatie’s) weg en ik kan er niet achter komen waarom. Bij de Engelse versie doet hij dat namelijk niet, gek hè? In ieder geval, als je hem afdrukt met Internet Explorer, drukt hij hem wel normaal af!
Laat mij even weten hoe hij bij jou afdrukte, als je dat doet, ik ben er heel benieuwd naar!

APRIL writing prompts

Download de engelse versie hier

Download de Nederlandse versie hier