En we zijn weer terug!

En we zijn weer terug!

Terug van weggeweest.

 

Een hele tijd heb ik hier niks meer op geschreven of op geplaatst. Waarom? Ik genoot van het bloggen, maar het nam enorm veel tijd in beslag. Daarbij kreeg ik er niet uit wat ik eruit wilde halen en had daarom mijn website niet echt meer een functie voor mij.

Nu ik terug ben, heb ik gelijk het één en ander op mijn website aangepast! Een nieuwe look en nieuwe dingen die je hier kan vinden.

 

Wat kan je nu vinden op mijn website?

 

Als eerste zal ik nog af en toe wel een artikeltje schrijven, maar meer over wat ik beleef dan over het journallen. Rustig maar, het journallen is mij niet saai geworden, maar ik heb besloten dat alleen op instagram en/of op youtube te houden. Op deze manier loopt niet alles door elkaar heen en kan ik mijn hobby’s gescheiden houden. (En mijn OCD brein rustig houden)

Iets nieuws dat je nu ook zal vinden: Fotografie!

Ik heb altijd al een bepaalde interesse gehad hierin. Jarenlang heb ik alleen foto’s gemaakt op mijn mobiel, altijd met de ambitie in mijn achterhoofd om “ooit” een professionele camera te kopen. Afgelopen januari besloot ik dat “ooit” nooit gaat gebeuren.

Ik woon nog thuis, werk een fulltime baan en had al best wat geld gespaard. Daarbij kwam mijn verjaardag eraan. Als ik een goede camera wilde kopen, was dat het moment. Dus ben ik nu de trotse eigenaresse van een Canon EOS 750D!

Naast de blogposts hier kan je mijn (nu nog schamele) portfolio bekijken van de foto’s die ik tot nu toe heb gemaakt.

Grappig, toen ik mijn camera kocht vertelde ik aan de verkoper dat modelfotografie niks voor mij is. Dat ik stillevens wilde fotograferen (zoals ik nu veel op instagram doe) en voor mijn travels ga gebruiken.

Alleen merk ik nu dat ik ook de spontaniteit en het geluk dat op bruiloften bijvoorbeeld te zien is, dat is iets dat ik zou willen fotograferen! Kiekjes maken voor mensen die voor hun het meest geliefd zijn.

Nou gaan mijn ouders toevallig trouwen dit jaar en ik kan niet wachten om dan aan de slag te gaan!

En stiekem vind ik het toch wel leuk om mijn portfolio aan te vullen met foto’s voor bloggers. Ik ga er even over nadenken, maar misschien dat jij mij straks kunt vragen om foto’s te maken voor jouw website/blog 😉

 

Wat zijn mijn plannen met Journal By Joy naast mijn website?

 

Instagram

Zoals ik zei blijf ik op Instagram doorgaan met mijn journals. Ik hou ervan om ze te laten zien en met de journal-community zo contact te hebben. Dit was ook een reden waarom ik een professionele camera wilde. Als ik echt mijn photography wil delen met de mensen op instagram, zal ik een apart account daarvoor aanmaken. Jullie krijgen daar zeker van te horen!

Facebook

Op facebook zal je mijn blogposts ook tegenkomen. Daarbij denk ik ook dat ik mijn gemaakte foto’s ga delen met jullie en kan ik in contact komen met community’s.

Youtube

Momenteel doe ik hier niet heel veel mee, maar ik wil wel hier video’s gaan posten over het journallen.

 

 

Conclusie, new year, new gear, new me.

 

Ik heb zin om hier aan de slag te gaan met nieuwe content!

laat mij vooral hieronder even weten wat jij van deze verandering vind

 

Veel liefs, Joy

2 Comments

  • Joy
   Auteur
   2 maart 2018 / 09:38

   Dankjewel! dat gaat zeker lukken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.