Hotspot – Bulls and dogs

Hotspot – Bulls and dogs

Hi!
Laatst kwam mijn zusje met het idee om naar een heel leuk te gaan vlakbij het studentenleven in Amsterdam. Een plek waar hotdogs en milkshakes de belangrijkste items op het menu zijn. Ja, hoe gaaf is dat!

Hotspot - Bulls and dogs

We moesten vanaf de metro wel even een stukje lopen er naartoe, maar eenmaal gevonden wisten we ook zeker dat het de moeite waard was!

Ik had niet zo heel veel foto’s van de ruimte gemaakt. Het restaurant zat vol met meiden die net van school af kwamen en er stuk voor stuk heel modebewust eruit zagen. Eerlijk, ik ben op hun leeftijd nooit zo geweest, dus ik voelde mij wel een beetje beschaamd om foto’s te maken van de ruimte. (niet zo handig als blogger, ik weet het haha)

Maar laat mij even jullie vertellen over wat ik hier besteld had. Want ze staan hier echt bekend om hun “Freakalicious Milkshakes”. Kijk maar even op de foto’s die ik van die van ons had gemaakt, je snapt direct wat ik bedoel! Dit zag er niet alleen geweldig en watertandend uit, het was ook echt verrukkelijk. Je kan veel verschillende bestellen met banaan, aardbei tot “Sparkling Disco Party”

Ik koos voor de “Crazy Vanilla Madness” en mijn zusje koos voor “Fancy Mokka Mania”.

Hotspot - Bulls and dogsHotspot - Bulls and dogs

Ook had ik nog een hotdog genomen; “The Funky Fresh Dog” en koos mijn zusje nog voor “Curly Fries”. Voor dit alles waren wij samen €22 kwijt.

Geweldig plekje, en ik was er zeker vaker naartoe geweest als het niet zo slecht met het openbaar vervoer te bereiken was. Ik kom ook nooit in dit gedeelte van Amsterdam omdat ik niet meer op school zit. Dus studeer je of ben je dichtbij de Woustraat in Amsterdam, vergeet dan zeker niet om hier even een kijkje te nemen!

Veel liefs, Joy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.