Select Page

Ik heb hier al eens eerder een post over geschreven, maar ik heb wat dingen aangepast en wil jullie even een update geven over wat ik nu meeneem als ik op reis ga!

 

Op vakantie heb je meer tijd dan ooit om lekker creatief bezig te zijn, en wil dan ook graag zoveel mogelijk meenemen om dit te kunnen doen. Natuurlijk wil je ook niet dat je hele koffer gevuld is met met van alles en dat er geen ruimte meer is voor ook maar iets anders. Dus wat neem je mee om creatief te kunnen zijn, maar dat je koffer toch niet ontploft?

 

Ik heb deze spullen meegenomen op een vakantie naar Frankrijk en een weekendje weg in Nederland waarbij het perfect voor mij werkte. Ik hoop dat het voor jou ook veel kan schelen bij de inpakstress!

 

Etui

Wat ik meeneem op reis

In deze grote etui past meer als je zou denken! Je zal er dan ook versteld van staan hoeveel ik erin heb kunnen krijgen. Deze heb ik gekocht bij de Flying Tiger, echt één van mijn lievelingswinkels.

 

Kleine etui

Dit is mijn lievelings etui van leer die ik bij Creative Life had gemaakt begin dit jaar. Hier past veel in en neemt toch niet te veel ruimte in beslag. Wat je hierin vind kan je terug vinden bij deze post.

 

Winsor & Newton pallet

Wat ik meeneem op reis

Ook mijn lievelings palletje. Hij is klein en er passen wel 12 pans in! De kleuren die erin zitten vind ik daarbij ook gewoon heel mooi en fijn om mee te werken.

 

Ecoline Brush Pennen van Talens

Wat ik meeneem op reis

Ik heb nu vijf van deze pennen en ben ook helemaal verliefd erop. Ze zijn heel mooi voor brush lettering natuurlijk, maar gebruik ze ook wel eens om tekeningetjes te maken of om iets in te kleuren.

 

Water brush kwasten

Wat ik meeneem op reis

Deze kwasten heb ik voor mijn verjaardag gekregen. Ze zijn van het merk Pentel. Voor reizen zijn ze echt geweldig! Het enige wat je naast je palletje en deze kwasten nog moet meenemen zijn iets van tissues, dan ben je al klaar om aan de gang te gaan!

 

Bic Glue stick

Wat ik meeneem op reis

Deze heb ik afgelopen zomer in Frankrijk gekocht. Het was ongeveer €5 euro voor 10 van deze kleine glue sticks. Ik vind deze heel fijn indien ze klein zijn en de formule heel zacht is, waardoor je niet 10x over iets moet heen gaan voordat het pas goed gaat plakken. Als ik langer weg ben neem ik natuurlijk wel meer dan één mee, maar je kan ze ook gewoon in je koffer gooien, zoveel ruimte nemen ze echt niet mee!

 

Bag organizer

Wat ik meeneem op reis

Ik heb deze ooit bij de Hema gekocht. Het is bedoeld om je spullen in je tas te kunnen organiseren, ik heb hem eigenlijk nooit zoveel gebruikt tot nu.

 

Journal

Wat ik meeneem op reis

Natuurlijk zit mijn journal hierin, dat is waar alles tot één geheel komt!

 

Extra notitieboek

Wat ik meeneem op reis

Dit is een insert van mijn oude traveler’s notebook die ik nog had liggen. Ik gebruik deze om mijn brush lettering skills te oefenen (het ziet er nog niet uit btw haha)

 

HP Sprocket

Wat ik meeneem op reis

Sinds kort heb ik deze super leuke gadget! Ik heb hem al een paar keer mogen gebruiken en ben er helemaal weg van. Je kan dan ook zeker nog een review verwachten hierover.

 

Washi tape

Wat ik meeneem op reis

Meestal maak ik sample cards van de washi tape die ik mee wil nemen, maar had ruimte over in deze organizer en heb dus gewoon wat washi tapes erin gedaan.

 

paper

Wat ik meeneem op reis

Hier stop ik ook wat paper stuff in dat ik wil gaan gebruiken om mijn pagina’s te decoreren. Dingen die ik tijdens mijn reis tegenkom kan ik hier dan ook bij stoppen.

 

Snelhechter

Vaak neem ik ook nog een snelhechter mee. Hierin zitten nog meer papergoodies in om in mijn journal te gebruiken!

 

En dat is alles dat ik meeneem, hier kan ik heel veel mee doen in mijn vakantie!

 

Wat neem jij mee als je creatief wil zijn op vakantie?

 

Veel liefs, Joy